Pune ruke posla za policiju
0

Navijača PAOK-a Iraklisovi huligani zarobili u WC-u

Totalsport
Oko 12 sati proveo je zarobljen u zahodu solunske dvorane jedan 18-godišnji navijač košarkaša solunskog PAOK-a dok ga policija napokon nije oslobodila.

U Iraklisovu dvoranu Ivanofio nesretnog su mladića prisilno odveli navijači lokalnog solunskog kluba Iraklisa. Dogodilo se to u srijedu navečer, uoči prve polufinalne utakmice Grčkoga košarkaškog kupa koji su u Solunu odigrali domaći PAOK i atenski Olympiacos, nakon što je 18-godišnjaka grupa navijača gradskog rivala oborila na tlo i kidnapirala.

Nije poznato je li 18-godišnjak pretrpio kakve psihičke ili fizičke posljedice zatvoren u zahod prazne dvorane.

Na spomenutoj utakmici policija i redarska služba imale su također pune ruke posla. Trajao je dvoboj četiri sata i 12 minuta uz prekid od dva sata i dvadeset minuta. Izazvali su ga u 27. minuti domaći navijači zasuvši parket kišom projektila, od kojih je jedan pogodio u glavu sudiju Christodouloua, a navodno i Olympiacosovog trenera Dušana Ivkovića. Sudije, igrači i stručno vodstvo povukli su se s parketa, a sudije nastavak utakmice uvjetovali potpunim pražnjenjem tribina. Tačno 140 minuta trebalo je organizatorima da ispune njihovu želju i izvan kruga dvorane isprate oko 6.000 navijača.

Na kraju je Olympiacos slavio pobjedu 79-60.