Košarka
0

Nakon povrede Bryant ne silazi s društvenih mreža

Totalsport
Sjajni košarkaš Kobe Bryant nije u tolikoj mjeri pratio trend nekih mnogo mlađih kolega iz NBA lige koji su intezivno uređivali i boravili na svojim internetskim društvenim mrežama.

No, izgleda da je i Bryant postao ovisnik o njima, a za to je zaslužna povreda s kojom se bori jedan od najboljih košarkaša svih vremena. Podsjetimo da je nedavno Bryant povrijedio Ahilovu tetivu lijeve noge. U subotu je obavio operaciju, te mu sada slijedi možda i devetomjesečni oporavak. Tako postaje i prilično upitno hoće li se fantastični Kobe više ikada vratiti na parkete.

Dok vrijeme provodi u bolnici i miruje Bryant je konstantno prikopčan ili na Twitter ili na Facebook, te komentariše razne napise, stalno vrti nove fotografije.

"Ma, nije dosadno. Neki dan su mi došli neki saigrači u posjetu. Zezali smo se i pričali o onome što slijedi. Došli su do mene prije utakmice s Houstonom, a ja sam im samo poručio da posao obave do kraja", rekao je Bryant.

Lakersi i jesu obavili posao do kraja, te su se plasirali u doigravanje NBA lige. Kao sedmi na Zapadu igrat će u prvom krugu doigravanja protiv San Antonio Spursa.