Košarka
0

Krasić se oprostio od igranja u reprezentaciji BiH

FENA
Bariša Krasnić
Bariša Krasnić
Bosanskohercegovački košarkaš Bariša Krasić oprostio se od igranja u reprezentaciji.

"Izbornik Nenad Marković me kontaktirao i rekao da računa na mene za predstojeće Europsko prvenstvo. Ja sam se zahvalio na pozivu i odlučio oprostiti od igranja u reprezentaciji", kazao je Bariša u izjavi za Fenu, ne navodeći razloga takve odluke.

29-godišnji Čitlučanin s reprezentacijom BiH sudjelovao je na dva Europska prvenstva i to 2001. u Turskoj i 2003. u Švedskoj.

Krasić je trenutno član zagrebačke Cibone s kojom je ove godine osvojio naslov prvaka Hrvatske. Po njegovu mišljenju, ovogodišnje finale za prvaka Hrvatske bilo je najzanimljivije u posljednjih nekoliko godina.

"Bilo je dosta tenzija od strane Zadrana koje su nepotrebno podignute, no, na kraju uspjeli smo sve prevladati i na kraju zasluženo osvojiti naslov prvaka Hrvatske. Ono što je najbitnije, mislim da je pobijedila košarka i što se publika vratila u dvoranu. Mi smo u posljednjoj utakmici imali 5000 ljudi na utakmici, slično kao na europskim utakmicama ove sezone", kazao je Krasić koji se nalazi na odmoru u rodnom Čitluku.