Prvenstvo BiH
0

Košarkaši Sloboda Dite u Mejdanu dočekuju Posušje

FENA
U 11. kolu Prvenstva BiH košarkaši Sloboda Dite u Mejdanu sutra dočekuju ekipu Posušja.

Trener Senad Muminović smatra da je Posušje ekipa sastavljena od mladih, ali i iskusnih igrača koji na gostujućem terenu mogu odigrati vrlo kvalitetno.

"Oni su ekipa koja je dobila Hercegovac s 15 razlike, ekipu Mladosti, Gruda, nisu ekipa koju se smije podcijeniti. Moramo maksimalno skoncentrirani ući u ovu utakmicu i odigrati kao i prošlo kolo protiv Borca. U svakom slučaju mi smo favoriti na svom terenu i očekujem od igrača da pruže puni angažman, da se maksimalno bore i da sutra dobijemo tu utakmicu”, rekao je Mumunović na današnjoj konferenciji za novinare.

Što se tiče zdravstvenog stanja ekipe, treneru Muminoviću za sada su na raspolaganju svi igrači.

"U svaku utakmicu moramo ulaziti maksimalno ozbiljno i borbeno, ispunjavati sve zadatke koje dobijemo od trenera, kako ne bi dolazilo do padova forme koji su nam se znali dogoditi. Tako je i s Posušjem, znamo da imaju nekoliko iskusnih pojedinaca na koje posebno moramo obratiti pozornost, ali uz naš maksimalan pristup susretu nadam se da ćemo zabilježiti novu pobjedu", kazao je košarkaš Sloboda Dite Draško Albijanić.

Utakmica protiv ekipe Posušja igra se sutra od 19:00 sati u velikoj dvorani SKPC Mejdan. Komesar susreta je Aleksandar Jakovljević, a sudit će Saša Babić, Davorin Skenderija i Dejan Knežević.

Sloboda Dita: Lerić (cap), Jovanović, Halilbegović, Velimirović, Albijanić, Peršić, Marković, Halilović, Jakubović, Bešović, Golijanin, Alibašić.