Zlatibor
0

Košarkaši BiH odigrali prvu pripremnu utakmicu

Sarajevo-x.com
Košarkaška reprezentacija BiH je večeras na Zlatiboru protiv Crne Gore odigrala prvu pripremnu utakmicu pred predstojeće kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Reprezentacija BiH poražena je rezultatom 86:67. Iako su naši košarkaši poraženi, valja istaći da su dosta dobro igrali. Rezultat se po četvrtinama kretao CG - BiH (21:22, 20:18, 20:16, 25:11). U posljednje dvije četvrtine selektor Sabit Hadžić isprobavao je sve igrače i taktiku.

S obzirom da je ovo prva utakmica i da je Crna Gora već odigrala nekoliko utakmica, doznajemo iz stručnog štaba da su naši košarkaši i stručni štab zadovoljni nastupom u ovoj prijateljskoj utakmici. Crna Gora je jedna od 5 najjačih reprezentacija u Evropi.

Za CG su igrali: Dašić, Jeretin, Šehović, Bjelica, Borisov, Golubović, Cook, Vranjes, Drobnjak, Koljević, Peković i Dragičević. Selektor: Dule Vujošević.

Za BiH su igrali: Nešović, Kojadinović, Hodžić, Gordić, Milošević, Djurasović, Jazvin, Halilović, Rizvić, Bavčić, Đedović i Bajramović. Trener: Sabit Hadzić