Rasheed Wallace
0

"Boston može biti na vrhu vrhova"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Nova NBA sezona započinje u prvim minutama ove srijede, po našem vremenu. Pola sata nakon ponoći, s utorka na srijedu, sezonu će otvoriti Cleveland i Boston.

Uz Orlando to su prvi favoriti Istočne konferencije, a uz LA Lakerse i San Antonio i prvi favoriti za naslov novog prvaka. Cleveland se ove sezone pojačao s nekada dominantnom figurom lige, Shaquillom O'Nealom, dok je Boston iz Detroita doveo slobodnog igrača Rasheeda Wallacea, igrača koji će sigurno dodatno poboljšati ionako jaki igrački kadar Celticsa, prvaka od prije dvije sezone.

  • Jedno je sigurno, Boston može biti na vrhu vrhova. Zato smo skupljeni, zbog toga smo naporno radili u pripremnom dijelu sezone - rekao je 35-godišnji Wallace.

Boston je, inače, kroz predsezonu skupio omjer 6-2.

  • Kažu da smo stari, ali to je varka. Imamo sve što prava momčad mora imati. Sjajne pojedince, timski duh. Jaku igru u odbrani, dobre šutere. Zapravo, ne znam postoji li minus u svemu.

Prošle sezone je minus bilo neigranje Kevina Garnetta zbog učestalih povreda. Danas je Garnett spreman od početka sezone.

  • Kako izgleda KJ? "Cool". Radio je sve što i ostali, znači maksimalno je spreman.
NBA