Košarka
0

Bosna ASA BHT u srijedu protiv Cibone

KKBosna.com
Nakon niza špekulacija o terminu odigravanja utakmice u Zagrebu između KK Cibone VIP i KK Bosna ASA BH Telecom, ekipa Bosne ipak danas putuje u Hrvatsku. U prvom dijelu sezone bordo tim je pobijedio Cibonu rezultatom 108:102 u jednoj od najboljih predstava ove sezone.

Zagrebački tim je od te utakmice pretrpio niz promjena u sastavu. Po mnogima njihov najbolji igrač ove sezone, Andrija Žižić napustio je Zagreb i preselio se u Barselonu gdje je potpisao ugovor sa istoimenim klubom. Cibonu je nakon nekoliko utakmica napustio i amerikanac Fitch kao i Josip Sesar. Na izlaznim vratima je i Marko Popović koji je izjavio da bi vrlo rado bio član Real Madrida, kluba koji je poslao ponudu za ovog igrača. Ekipi Dražena Anzulovića nedavno se pridružio novi Amerikanac Jason Smith. Da ove promjene nisu previše uticale na KK Cibonu pokazuje njihov plasman u Euroligi gdje su dospjeli među 16 ekipa, što je dalje nego Olimpija i Partizan, preostala 2 učesnika Eurolige iz Goodyear lige.

Naš tim u Zagreb putuje prilično oslabljen. Naime, zbog povrede nožnog mišića koju je zaradio na utakmici protiv KK Olimpije, Nenad Marković, jedan od naših najboljih košarkaša, neće nastupiti na ovoj utakmici.

Utakmica se igra u srijedu 06.04.2005. sa početkom u 17:00 u dvorani ‘Dražen Petrović’. BHT1 je obezbijedio TV prenos za ovu utakmicu.