Bordo paketići za najmlađe
152

Kad si sretan ti uzvikni "Sarajevo"

Klix.ba
(Foto: Klix.ba)
Najmlađi navijači FK Sarajevo, njih skoro 200, danas je na Termalnoj rivijeri na Ilidži dobilo novogodišnje paketiće u organizaciji Bordo tima sa Koševa.

Na Termalnoj rivijeri danas je vladala velika gužva, graja i dječiji smijeh odzvanjali su prostorijama, a dominirala je bordo boja. Skoro 200 mališana zajedno sa svojim roditeljima prisustvovalo je dodjeli paketića koje su prethodno naručili u Fan Shopu u prostorijama kluba i na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu.

Klince i klinceze zabavljao je klaun, koji je svoje pjesme i šale prilagodio prilici, pa je tako pjesmica "Kad si sretan" završavala stihom "kad si sretan ti uzvikni Sarajevo", što su dječaci i djevojčice s oduševljenjem prihvatili.

Lijepom bordo druženju prisustvovali su i kapiten FK Sarajevo Sedin Torlak i Amer Dupovac koji su se strpljivo fotografisali s najmlađim navijačima i njihovim roditeljima.

Zadovoljstvo manifestacijom nisu krili ni roditelji, a od starijih navijača se mogao čuti komentar kako ovoliko ljudi ne prisustvuje ni nekim utakmicama Premijer lige BiH.