sport
0

Isinbajeva zaražena svinjskom gripom?

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Na svojoj je službenoj internetskoj stranici ruska motkašica Jelena Isinbajeva (27) objavila da je put u Meksiko morala otkazati zbog simptoma svinjske gripe...

Dvostruka olimpijska pobjednica i svjetska rekorderka u skoku s motkom trebala se zaputiti u Mexico City na Svjetski sportski kongres, no dva dana prije odlaska osjetila je bol u predjelu trbuha, a kako tjelesnu temperaturu nije uspjela spustiti ispod 39 Celzijusevih stupnjeva savjetovano joj je da na put niti ne ide.

  • Žalim zbog toga što ne mogu prisustvovati Svjetskom sportskom kongresu u Mexico Cityju ovoga vikenda. Prije dva dana se nisam osjećala sto posto zdravom, ali sam preko toga prešla misleći da me boli trbuh od aktivnosti proteklih dana - napisala je Isinbajeva, te potom objavila kako joj je narasla tjelesna temperatura, a bol se pojačala.

  • Kada sam došla u zračnu luku zdravstveno stanje mi se nije popravilo i savjetovano mi je da ostanem u Moskvi, te obustavim aktivnosti dok mi ne bude bolje - uz ispriku i zahvalu za razumijevanje dodala je najbolja svjetska motkašica.