Bild
0

Schumacher se i dalje priprema za povratak

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Michael Schumacher još se uvijek nije odrekao sna o povratku u Formulu 1, navodi Bild. Njemački dnevnik tvrdi da se sedmerostruki svjetski prvak i dalje u tajnosti priprema za povratak na stazu.

To je dao naslutitit i njegov menadžer Willi Weber.

  • Špekulacije su dozvoljene. Michael je zadovoljan što je pronašao povod da ponovno trenira - rekao je Weber, a sâm Schumacher je također potvrdio da trenira, ali ne i da to nužno znači njegov povratak.

  • Sad kad sam vratio ritam treninga, želim ga i zadržati - kazao je najtrofejniji vozać Formule 1.

Schumacher se, prema Bildu, priprema jednako kao da će već predstojeći vikend voziti na Velikoj nagradi Evrope. Nijemac je, podsjetimo, i trebao u Valenciji zamijeniti povrijeđenog Felipea Massu u bolidu Ferrarija, ali su ga bolovi u vratu, koji su posljedica motociklističke nesreće, u tome spriječili. Za Ferrarijevim će se upravljačem tako naći Talijan Luca Badoer, a Schumacher bi mu trebao pomagati savjetima.

Schumacher je posljednjih dana, navodno, trenirao u svojoj vili na Ženevskom jezeru. Pripremao se, među ostalim, i na osam metara visokom zidu za penjanje, na kojem je jačao ruke, a radio je i na stroju s tegovima do 25 kilograma kojima je jačao povrijeđeni vrat.