Menadžer Willi Weber
0

Schumacher će ponovno u Ferrarijev bolid

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Menadžer Michaela Schumachera (40), Willi Weber, ponovno je potaknuo nagađanja da bi se sedmerostruki bivši svjetski prvak mogao vratiti u bolid Formule 1.

Schumacher je bio na korak do povratka u Ferrarijev bolid, nakon što se na kvalifikacijama za Veliku nagradu Mađarske povrijedio Felipe Massa. Trebao je Schumacher u Valenciji prekinuti trogodišnju mirovinu, no zbog povrede vrata zadobijene u padu s motora, morao se povući prije utrke za Veliku nagradu Europe, te prepustiti vozačko mjesto Luci Badoeru, koji je potvrđen i za nastup na Spa-Francorchampsu nadolazećeg vikenda.

Međutim, Willi Weber tvrdi da je Nijemac ostao u trenažnom procesu, te da bi se njegovog klijenta ponovno moglo vidjeti u F1 bolidu. Makar samo na test-vožnjama.

  • Želja mu je i dalje nastupati na motociklističkim i karting utrkama, a testovi u Ferrarijevom bolidu mogli bi mu ubrzati oporavak. Kada će ponovno sjesti u bolid? To još nismo odlučili - rekao je Webber.

Podsjetimo, nakon što se povukao u nedavnom povratku, Schumacher nije zatvorio vrata opciji da se jednog dana ponovno takmiči u Formuli 1.

  • Nikako ne bih isključio tu mogućnost. Dio sam Ferrarijeve porodice, a ko zna što budućnost donosi - kazao je tada.