Prenosi u Hrvatskoj
0

Renata Sopek postala zaštitno lice Formule 1

Sarajevo-x.com
Dugogodišnje zaštitno lice RTL televizije Renata Sopek, postala je promotorica Formule 1 u Hrvatskoj te će po prvi puta u karijeri raditi posao koji je vezan uz profesionalni sport.

Puna dva mjeseca trajala je potraga Kreator grupe, vlasnika prava na prenos trka Formule 1, za zaštitnim lice njihovog projekta, a idealno rješenje pronašli su u atraktivnoj Renati Sopek. Lijepa voditeljica svoj je debi već odradila kroz Veliku nagradu Kanade, a reakcije su više nego odlične.

"Debi je dobro prošao, iako je trka zbog kiše imala prekid od dva sata. Kritike su pozitivne, što me je jako raduje", rekla je Renata u ekskluzivnom razgovoru za sportski.net.

Atraktivnoj je voditeljici to prvi angažman koji je vezan uz profesionalni sport, što smatra pravim izazovom.

"Pravi je izazov bio prihvatiti ovaj posao jer sam prvi put vezana uz profesionalni sport. To je nešto sasvim drugačije od onoga što sam do sada radila", smatra atraktivna plavuša.

Nova promotorica Formule 1 za Hrvatsku dugo je bila zaštitno lice RTL televizije, a njezina matična kuća nije joj stvarala nikakve probleme pri novom poslu.

"RTL mi nije pravio nikakve probleme i izašao mi je u susret jer je i njima to jako interesanto", ističe Renata, koja je ugovor potpisala na godinu dana, uz mogućnost da ga produži na još dvije.