Menadžer tvrdi
0

Ništa od Schumijevog povratka

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Glasnogovornica penzionisanog sedmerostrukog svjetskog prvaka u Formuli 1, Nijemca Michaela Schumachera, izjavila je da Schumijev povratak u Formulu 1 nije nemoguć. Sasvim suprotno tvrdi menadžer njemačke zvijezde.

Schumacherova glasnogovornica Sabine Kehm osvrnula se na glasine o povratku Schumija u Formulu 1 na utrci sljedećeg mjeseca u Valenciji, u kojoj bi u Ferarrijevoj momčadi zamijenio ozlijeđenog Brazilca Felipea Massu:

  • O svemu tome odluku mora donijeti Ferrari. Pristupe li Michaelu, on će razmisliti o ponudi, ali nema nikakve potrebe da se sam “gura” u tu diskusiju. Obično bih rekla da nije zainteresiran budući da vodi život kojim je zadovoljan, no sada je situacija nešto drugačija - kazala je Sabine Kehm, podsjetivši ipak da Schumacher možda i ne bi bio u potpunosti spreman za izazove Formule 1.

  • Michael je u februaru imao nesreću na motoru od kada “vuče” problem s vratom. Ne mogu reći bi li mu ta ozljeda dopustila nastup u Formuli 1.

Međutim, ubrzo nakon toga, za riječ se javio i menadžer bivšeg njemačkog vozača Willi Weber, te podvukao da Schumacherov povratak, pa makar i na jednokratnoj bazi, nije moguć:

  • Moguće je da bi Michael opet mogao sudjelovati na nekim testiranjima, ali, za sve ostalo, odgovor je definitivno – NE. Što bismo svi mi od njega očekivali kada bi se vratio na staze? Njegove pobjede! Očekivanja bi bila prevelika – izjavio je Weber za njemačku novinsku agenciju SID.