Svi timovi mogu biti konkurentni
0

Barrichello: Napraviti ću sve što treba da ostanem u Formuli 1

Totalsport
Rubens Barrichello
Rubens Barrichello
Rubens Barrichello (39), vozač koji ima 322 nastupa u Formuli 1, 11 pobjeda i 14 najboljih startnih pozicija, želi učiniti sve kako bi i duće godine ostao za volanom bolida Formule 1.

Ukoliko ostane u Williamsu s kojim je do sada ove godine osvojio "mršava" četiri boda, i to za dva deveta mjesta u Monacu i Kanadi, mogao bi voziti u timu sa mogućim povratnikom u Formulu 1 Kimijem Raikkonenom ili pak sa sadašnjim kolegom Pastorom Maldonadom.

Barrichello ističe da usprkos nesreći koju je doživio na prošloj utrci u Japanu, kada je imao teško izlijetanje na slobodnom treningu u petak, pokazao motivaciju, želju i mogućnosti plasiravši se na 13. mjesto na kvalifikacijskom treningu ispred svog momčadskog kolege Maldonada.

"Želim se takmičiti i svi su vidjeli da sam nakon nesreće na treningu odvezao jako dobre kvalifikacije. Imam motivaciju za nastavak karijere i to bi trebalo pomoći svima koji bi me mogli zaposliti u idućoj sezoni", izjavio je Brazilac.

"Ja sam spreman na razgovor o svemu kako bi bio ovdje i iduće godine ma što god to zahtjevalo od mene. Želim se takmičiti i slijedeće godine", nastavio je Rubens.

"Razgovaram sa svima u boksovima i situacija se ovdje ne mijenja, svi oni znaju šta ja želim u idućoj sezoni, jedina moja želja je da sjedim za volanom konkurentnog bolida", izjavio je Barrichello i dodao da svi timovi s kojima je razgovarao mogu biti konkurentni u idućoj sezoni.