sport
0

Borilački spektakl FFC 13 u Zadru na OBN TV

Klix.ba
Nakon uspješnih evenata u Osijeku i Ljubljani, te dva održana FFC Futuresa, Final Fight će polusezonu zaključiti priredbom u Zadru 6.6. u prekrasnoj novoj dvorani Višnjik, koja je i prošle godine ugostila vodeću regionalnu borilačku promociju.

Ovaj borilački spektakl možete pratiti u direktnom prijenosu na OBN TV.

Priredbu FFC 13 će predvoditi TOP 10 svjetski kick bokser u diviziji do 95 kilograma, Igor Jurković te neugodni afrički borac sa Zelenortskih Otoka - Luis Tavares u "main eventu". Obojica su dio Gloryjevog rostera u ovoj diviziji i spadaju u sam svjetski vrh.

"Spreman sam. Dobro sam se spremio, odradio odlične treninge i zaista motiviran dočekujem ovu priredbu. Zadnji puta sam se borio u Osijeku gdje sam relativno lagano stigao do pobjede, jedva čekam pokazati što znam pred zadarskom publikom", kazao je Jurković.

Glavni dio MMA programa nam donosi obračun Osiječanina Saše Milinkovića i Nijemca Rubena Wolfa kojeg je FFC publika imala prilike upoznati na priredbi FFC Futures 2 u Opatiji. Milinković je nastupio na FFC-u 11 u Osijeku te je uvjerljivo savladao Stefana Traunmullera pa bi mu dvoboj protiv Wolfa trebao biti novi korak naprijed u do sada vrlo uspješnoj karijeri.

Borilačke fanove će razveseliti i novi nastupi Mateja Batinića, Francisca "Croate" Barrija, ali i FFC debi popularnog zadarskog udarača Bože Mikulića. U kick boksing programu najviše iskaču imena bivšeg SuperKombatovog GP prvaka Sergeija Lascenka, sjajnog Albanca Shkodrana Veselija i u FFC-u neporaženog Ibrahima El Bounija. Zadarski navijači će se razveseliti nastupu svog "topnika" Ante Verunice koji je ove sezone već uspješno nastupio na FFC-u, ali i još jednog zadarskog debitanta Ivana Brkljače.

Zanimljivo, iako na popisu borbi nedostaje dva imena (protivnici Lascenka i Banovića), već sada će nastupiti borci iz čak 16 zemalja što je sigurno rekord FFC-a i za pohvalu.

Ne propustite FFC 13 u direktnom prijenosu na OBN TV od 22:40 sati..