Daily Star otkriva
0

'Black Bull' Boltu daje krila

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Engleski dnevnik Daily Star donosi priču o najbržem čovjeku današnjice, jamajčanskom sprinteru Usainu Boltu (23), tačnije o tajni koja je razlog njegove nevjerojatne brzine i nepobjedivosti na atletskoj stazi.

Trostruki olimpijski pobjednik i trostruki svjetski prvak na 100, 200 i 4x100 metara, poznat po svojim sklonostima zabavi van atletskih staza, kao i noćnim provodima i zabavljanju s djevojkama, ima svoje omiljeno piće, poznatije pod imenom Black Bull.

Najvećem šoumenu u današnjem atletskom svijetu omiljeno je piće kada izađe van s društvom mješavina limenke energetskog pića Red Bulla i piva Guinnessa, piše Daily Star.

A kako je već od ranije poznata njegova sklonost posjetima McDonald'sovim restoranima brze hrane, u kojima mu među omiljena jela spadaju chicken nuggetsi, to je činjenica koja je zbunila mnoge nutricionstičke stručnjake.

  • On, čini se, jede i pije upravo sve suprotno od onoga što bi vrhunski sportaš trebao jesti i piti. To ostavlja sve stručnjake u iskušenju da ispitaju njegove prehrambene navike pobliže da bi ustanovili kako na njega utječu – navodi Daily Star izjavu jednog od neimenovanih nutricionističkih stručnjaka.

Engleski tabloid donosi i zanimljivu vijest o fobijama jamajčanskog sprintera, kao i o njegovom omiljenom sportisti glumcu.

  • Da vam iskreno kažem, strah me je afričkih životinja. Čuo sam da postoje maleni mravi u Africi koji vas ugrizom mogu paralizirati. Bojim se mrava i zmija, i svih takvih životinja – rekao je Bolt.

Što se tiče njegovog omiljenog nogometaša, to je Cristiano Ronaldo, bivši igrač najdražeg mu kluba Manchester Uniteda, dok na filmskom platnu voli gledati engleskog glumca i majstora borilačkih vještina Jasona Stathama, protagonista popularnih filmova Zdipi i briši, Transporter, Maleni posao u Italiji.