Jubilej
0

BH fanaticosi u Gračanici slave 10 godina ponosa i slave

Sarajevo-x.com
Foto: Arhiv
Foto: Arhiv
BH fanaticosi su navijačka skupina koja godinama prati bosanskohercegovačku reprezentaciju u svim sportovima. Danas slave desetljeće ponosa i slave. Čast da ugosti najvatrenije fanove naše zemlje pripala je Gračanici.

Zagrijavanje je počelo u petak. Nastavljeno je dan poslije malonogometnim turnirom. Večeras je upriličen prigodan muzički program i druženje pripadnika najmnogoljudnije bh. navijačke skupine.

Za specijalnog gosta izabrali su Marjana Mijajlovića koji je odmah po dolasku u grad u sjeveroistočnom dijelu BiH za naš portal rekao:

“Čim sam se pojavio dobio sam veliki aplauz. Ovo je za mene velika čast. Sve je super organizovano. Jedino me malo zabrinjava što sam obećao da ću nazdraviti sa svim članovima BH fanaticosa, a već ih ima nekoliko stotina. Ipak se nadam da ću izdržati”, kaže kroz smijeh Mijajlović.

Napominje da je atmosfera izvanredna.

“Ambijent je odličan. Ljudi su stigli iz svih dijelova Evrope i svijeta. Upoznao sam momke iz Engleske, SAD-a, Švedske… Kažu da su hoteli u Gračanici poprilično puni”, rekao je Marjan.

Pored popularnog sportskog komentatora, rođendan su svojim prisustvom uveličali i reprezentativci naše domovine u sjedećoj odbojci.