Uznemiravaju je
0

Atraktivna reporterka više ne želi u svlačionice

Totalsport
Ines Sainz, privlačna reporterka meksičke TV-kuće Azteca, vraća se na posao nakon mjesec dana pauze koju je uzela zbog uznemiravanja pretrpljenog u svlačionici New York Jetsa.
Igrači profesionalnog američkog kluba u američkom nogometu na zasad još uvijek nepoznat način neprilično su napali lijepu novinarku dok je usred njihove svlačionice čekala dogovoreni intervju. O incidentu su ubrzo pročulo, a iz kluba su se potom izvinili gospodičnoj Sainz, kao i njenom poslodavcu, na pretrpljenoj neugodnosti.

Reporterku sljedeće sedmice čekaju terenski intervjui s igračima Pittsburgh Steelersa, nakon čega će se ponovno susresti sa "zlostavljačima" iz Jetsa.

"Više neću ulaziti u svlačionice. One nisu dobro mjesto za mene u ovom trenutku. Ne želim biti tamo", rekla je Sainz dodavši potom da je predložila vodstvu NFL-lige da svoj posao radi na terenu ili uz rub igrališta.

Na pitanje zašto je uzela tako dugu pauzu, odgovorila je:

"Trebala sam to vrijeme kako bih maknula fokus zanimanja sa sebe. Ne treba mi takav publicitet. On negativno utječe na moju karijeru u Sjedinjenim Državama."

Ulazak TV-reportera u svlačionice tima u sjevernoameričkom je profesionalnom sportu postao običaj. Televizijski gledatelji stalno žele sve detaljnije i sve sočnije informacije, a klubovi su svjesni da bez novca od televizijskih prava ne mogu funkcionirati. Stoga je već postalo uobičajeno da treneri usred utakmice daju vlastito viđenje događaja na borilištu, a ne samo u pauzama, poluvremenima ili na kraju utakmica. U takvoj situaciji ni izgredi poput navedenog nisu rijetki. Pogotovo uzme li se u obzir da vrhunski muški sport u Americi reporterski s lica mjesta većinom pokrivaju mlade novinarke atraktivnog izgleda.