Tehnologija
29

Za samo tri klika mišem fotografije su na vašim vratima

Prije nešto manje od mjesec dana aktivirana je i redizajnirana verzija popularne web i mobilne aplikacije www.pycsell.com.

Ova jedinstvena platforma namijenjena je svima koji prije svega žele pohraniti svoje fotografije na sigurno, a zatim je moguće brzo i jednostavno izvršiti narudžbu odštampanih fotografija u željenim formatima isprintom sjajne kvalitete. Naručene fotografije se isporučuju na kućnu adresu bilo gdje na svijetu.

www.pycsell.com aplikacija, koja do sada 'čuva' preko milion i pol fotografija, koncipirana je kao otvorena platforma, što znači da ukoliko ne želite da se umarate registracijom i verifikacijom, dovoljno je da postavite svoje fotografije i, za samo tri klika mišem, fotografije će biti isporučene na vaša vrata. Brzo, jednostavno, sigurno i kvalitetno.

Osnovna ideja kompanije AtlantBH, tvorca ove platforme, jeste da ponude proizvod koji će sačuvati običaj izrade fotografija koristeći se najboljim od onoga što nam tehnologija može ponuditi.

"Ova jedinstvena aplikacija za cilj ima da isporuči emocije i oživi momente zabilježene fotografijom, te je kao takvu moguće koristiti i kao idealan poklon, posebno za one koji žive daleko od voljenih osoba“, ističe Damir Ibrišimović, direktor AtlantBH.

Redizajnirana verzija aplikacije donosi i nove proizvode, poput printa na kvadratnom formatu što će oduševiti ljubitelje Instagrama ili izradu fotografija na platnu.

Za proslavu svog novog izgleda www.pycsell.com je odlučio i napraviti veliku promo akciju od 50 posto sniženja na sve proizvode. Akcija traje do 25. augusta i tokom iste moguće je, na primjer, izraditi 50 fotografija 9X13 formata za samo 7,05 KM sa dostavom na kućnu adresu u zaista impresivnom pakovanju.

Korištenje www.pycsell.com platforme je besplatno, a prijavite li se svojim Facebook korisničkim računom, svi albumi sa fotografijama koje imate na Facebooku će se automatski prebaciti na Pycsell.com.

Android i iOS Pycsell aplikacije su također dostupne i besplatne.

Više detalja na www.pycsell.com.