Tehnologija
0

Spidermani ponovo u akciji

Klix.ba
U cilju promocije SuperSonyčne nagradne igre, jučer su se u Sarajevu ponovo pojavili Spidermani.

Zapravo, mladići obučeni u odijela Spidermana, čovjeka-pauka, po uzoru na lik iz istoimenog filma, narednih desetak dana će boraviti u nekoliko sarajevskih IT prodajnih objekata (Eurosplet i Technomarket u Privrednom gradu Skenderija, Mobilmedia na Malti i Dobrinji, Technomag na Marindvoru, IT Computers na Ciglanama, Technomarket u ul. Put života, Robot i drugi), spremni za cjelodnevnu zabavu sa posjetiocima i kupcima.

Ovom prilikom, posjetioci će još jednom biti upoznati sa pravilima ovogodišnje SMS nagradne igre kompanije Sony, pod nazivom SuperSonyčna nagradna igra, koja je počela 25. maja i traje do 30. juna 2007. godine. Glavne nagrade su dvije posjete za po dvije osobe Sony Pictures Studiu u Hollywoodu, što je sigurno jako primamljivo za sve one koji žele posjetiti mjesto gdje je Spiderman postao filmski junak. Svi oni koji pak nisu zainteresirani za osvajanje ove jedinstvene nagrade, svakako ne bi trebali propustiti priliku da se druže sa Spiderman-om.

Radi podsjećanja, interesantan početak SuperSonyčne nagradne igre, obezbijedili su također Spiderman-i, koji su krajem maja posjetili većinu IT centara u Sarajevu, Mostaru, Tuzli, Banjoj Luci i Brčkom.