Poziv za kreativce
0

Snimite kratki film i osvojite fotoaparat NEX3AS

Sarajevo-x.com
Kompanija Sony pokrenula je tradicionalnu nagradnu igru za mlade kreativce i ljubitelje filma pod nazivom "Snimi i ti svoj kratki film i osvoji novi NEX-3".

Kao i proteklih godina, ponovo veliki interes vlada za učešće, a Sony je za najbolje autore obezbjedio vrijedne nagrade za autore.

Autoru najboljeg filma, koji će ocijeniti žiri, pripast će kompaktni fotoaparat NEX3AS, drugoplasiranom digitalni fotookvir DPF-A72N, dok će trećeplasirani autor uživati uz network walkman NWZ-E443.

Ukoliko još uvijek niste prijavili svoj kratki film u trajanju do tri minute, možete to uraditi do 26. jula slanjem filma putem YouSendIt servisa na [email protected].

Do sada pristigle filmove, koji su u konkurenciji za nagrade, možete pogledati na www.snimiitisvojfilm.ba, ali i učestvovati u biranju najboljeg.

Proglašenje pobjednika i gledanje nagrađenih filmova bit će upriličeno 30. jula u "Sony korneru" ispred BBI centra u Sarajevu. "Sony korner" je organizovan od 23. do 31. jula, za sve one koji na licu mjesta žele saznati šta se to novo nudi u svijetu vrhunske tehnologije.