Tehnologija
17

Posljednji svjetski trendovi: U Techno Shop ponudi iPhone 6

Sponzorisani članak
U Techno Shop prodajnim objektima možete pronaći najnovija tehnološka dostignuća, među kojima je i novi iPhone 6.

"iPhone 6 nije samo veći - on je po mnogočemu i bolji. Postao je veći, ali se i značajno stanjio. Još je moćniji, ali je nevjerojatno učinkovit i štedljiv u potrošnji baterije. Ima glatku metalnu površinu koja se besprijekorno spaja s najnaprednijim zaslonom osjetljivim na dodir. To je nova generacija iPhonea bolja u svakom pogledu. Premda je veći, zbog dizajna s besprijekornim i neprekidnim spojem aluminija i stakla iPhone 6 je baš taman", navodi se u saopštenju Techno Shopa.

Uređaj posjeduje Retina HD ekran, veličine 4.7“ koji predstavlja najnapredniji Multi-touch ekran ikada napravljen za iPhone.

"iPhone 6 posjeduje i A8 čip sa 64-bitnom arhitekturom, koji je ne samo brži od prošlogodišnjeg već je do 50 posto štedljiviji. Koprocesor M8 za obradu pokreta učinkovito prikuplja podatke o brzini i prijeđenoj udaljenosti, a pomoću novog barometra čak i podatke o visini. Sada s bržim autofokusom i novim mogućnostima snimanja videozapisa kao što su: 1080p HD snimke pri 60 sličica u sekundi i usporena snimka pri 240 sličica u sekundi. Doživite 4GB brzine preuzimanja sadržaja do 150 Mbit/s i brže Wi-Fi performanse s podržanim 802.11 ac standardom", dodaje se u saopštenju.

Novi model iPhone6 je dostupan u Techno Shop prodajnim objektima u Sarajevu (Ložionička 16) i Mostaru (Mepas Mall III sprat).