Sutra u ponoć
0

Ponoćna prodaja WoW u Sarajevu

Sarajevo-x.com
Prateći svjetske trendove, ComTrade Shop će na dan svijetske premijere po prvi put u Sarajevu organizovati ponoćnu prodajnu promociju novog nastavka jedne od najpopularnijih online igara na svijetu "World of Warcraft: The Wrath of The Lich King", najtraženijeg naslova među video igrama u 2008. godini, saopšteno je iz ove kompanije.

ComTrade Shop u Mercatoru Pofalići organizuje u noći između 12. i 13. novembra, tačno u ponoć i u vrijeme svjetske premijere, prodajnu promociju novog nastavka igre "World of Warcraft: The Wrath of The Lich King".

Poslije skoro dvije godine dugo očekivani nastavak ove popularne igre naći će se u prodaji od 13. novembra 2008. u svim prodajnim mjestima ComTrade Shop-a.

Sa preko 10 miliona igrača, World of Warcraft postao je najpopularnija MMORPG igra na svijetu, a prethodni nastavak igre "WoW - The Burning Crusade", oborio je sve rekorde po prodaji video igara samo u prvih 24 sata.

Najnoviji dodatak za World of Warcraft Wrath of the Lich King – dodaje pregršt epskog sadržaja u postojeći svijet igre. Igrači će dostići visoke uzvišene nivoe moći, istražiti novi prostrani kontinent, i u borbi sa drugim igračima odlučiti sudbinu Azerota, saznati šta se krije u hladnim grubim zemljama na sjeveru…

"World of Warcraft: The Wrath of The Lich King" izdanja iznosi 99,00 KM i moći će se naći u svim ComTrade Shop prodavnicama u BiH. Također, moguća je i rezervacija ove popularne igre na e-mail [email protected].