Tehnologija
0

Pokrenut Webit – Sve u jednom web servis

Sponzorirani članak
Firma Outline je predstavila WEBIT, revolucionarni „sve u jednom“ web servis, koji firmama, pojedincima i profesionalcima omogućuje kreiranje web stranice za 15 minuta uz minimalne troškove.

Kako ističu u firmi Outline, Webit je novi, lakši i jeftiniji način da biste dobili web stranicu i postavili je na internet. U prošlosti, dolaženje do web stranica bilo je skupo, komplikovano i dugotrajano. Webit čini taj zadatak pristupačnim, jednostavanim i brzim. Tradicionalni način objavljivanja web stranica online, uključuje kombinaciju različitih softverskih, internet servisa i resursa koje Webit istovremeno isporučuje u jednom paketu. Ukratko, Webit vam omogućava kreiranje „uradi-sam“ web stranice online.

Webit je jedinstvena „all inclusive“ web usluga koja uz pomoć velikog broja alata daje korisniku potpunu kontrolu nad svim aspektima web satranice i to sve za cijenu koja je nekoliko puta manja od cijene najjeftinijeg softvera za izradu web stranica ili satnice web dizajnera.

Armin Hujić, direktor firme Outline, objašnjava da je Webit uistinu avanturistički, interaktivan, vrlo brz, nevjerojatno učinkovit i jeftin način da dođete do vlastite web stranice. Mi smo uzbuđeni ponuditi našim klijentima ovaj „sve-u-jednom“ profesionalni alat koji stavlja dizajn i kontrolu u ruke vlasnika, te im štedi hiljade maraka u tom procesu.

Webit je korisnički-orijentisan alat koji će vas vizualno lako voditi kroz proces uređivanja vlastite web stranice. Sva unapređenja webit servisa su bazirana na povratnim informacijama naših klijenata.

Sve webit stranice su „ SEO friendly“ što će omogućiti potencijalnim korisnicima lakši pronalazak vaše web stranice putem web pretraživača.

"Ovaj novi web servis, mijenja tržište. Webit je trenutno jedini proizvod koji obuhvata sve segmente koji su potrebni za izradu jedne web stranice. On u svojoj ponudi uključuje hosting, email, CMS, sistem za kreiranje i upravljanje bazama podataka, e-commerce, blog, forum, web forme, bogatu multimediju kao i mnogo drugih web aplikacija. Sve navedene opcije je moguće integrisati u bilo koju webit stranicu bez potrebnog programerskog znanja", dodaje Hujić.

Nadamo se da će ovaj unikatni web servis uspjeti približiti i unaprijeditit on-line komunikaciju i prezentaciju svim ljudima u BiH, te otkloniti standardne probleme koji su prisutni pri realizaciji jedne web stranice kao i u vremenu nakon izrade, stoji u saopštenju firme Outline.