Tehnologija
0

Otvoren Com Trade shop u Merkator Centru Dobrinja

Klix.ba
01.12.2005 godine svečano je otvoren Com Trade shop u okviru Merkator Centra Dobrinja u Sarajevu ,treći po redu maloprodajni objekat računarske opreme kompanije NTCHS .

Veliko nam je zadovoljstvo što smo otvorenjem ovog shop-a svim građanima Sarajeva obezbijedili mjesto sigurne kupovine računarske opreme provjerenih svjetskih proizvođača uz izuzetno niske cijene zbog slabe kupovne moći naših građana.Ponosni smo na činjenicu da smo otvorenjem ovog shop-a na neki način i doprinijeli razvoju Bosne i Hercegovine kroz zapošljavanje novih radnika.

Svim vjernim kupcima u proteklom periodu na ovaj dan odužili smo se tako što smo organizirali prigodnu nagradnu igru za njih te podijelili vrijedne nagrade. A svakom novom kupcu čije povjerenje tek trebamo zaslužiti na dan otvorenja poklanjali smo printere,e digitalne aparate,mp3 playere te mobilne telefone bez obzira na vrijednost kupljenog uređaja.

Kao i u NTCHS shopovima Merkator centar Sarajevo i Tuzla i u Com Trade shop-u Dobrinja možete naći veliki izbor računarske opreme iz asortimana najboljih svjetskih proizvođača poput HP-a,LG-a, Fujitsu Siemensa-a,Asus-a,Logitech-a kao i jedini bh brand name računar Com Trade CT računar na šta smo mi u NTCHS posebno ponosni.

Imajući u vidu da su praznici pred nama i da je vrijeme da obradujemo svoje najmilije pozivamo sve zainteresirane da nas i posjete u Com Trade shop-u u Merkator Centru Dobrinja Sarajevo jer ćemo do kraja godine za sve naše kupce organizirati specijalne akcije sa nevjerovatnim popustima.

Uštedite više i budite brži od PDV-a u novootvorenom Com Trade shop-u Merkator Centru Dobrinja Sarajevo.

www.ntchs-shop.ba