Tehnologija
0

Muzičke čizme za plesanje na festivalima

Klix.ba
Muzičke gumene čizme bit će apsolutni hit na festivalima ovog ljeta, budući da dolaze sa ugrađenim Bluetoothom, zvučnim sistemom i vodootpornim džepovima za mobitel i ostale potrebne stvari.

Čizme "Bloom Boots" napravio je mobilni muzički servis Bloom.fm, a opremljene su ugrađenim zvučnim sistemom koji se putem Bluetootha povezuje sa mobitelom i pušta muziku sa njega. Tu je i vodootporni džep u desnoj čizmi, koji mobitel čuva na sigurnom i suhom, dok veliki džep u lijevoj čizmi služi za ostavljanje brojnih potrebnih sitnica poput novčanika, ključeva...

Zvučnici se pune putem USB kabla, a mogu reproducirati muziku pohranjenu na bilo kojem povezanom uređaju. Jednim punjenjem zvučnici mogu raditi do pet sati. Korisnici na raspolaganju imaju i 18 miliona pjesama zahvaljujući besplatnoj iOS aplikaciji Bloom.fm te 150 radiostanica.

"Bloom.fm je stvoren specijalno za mobitele, a naši korisnici sada mogu ponijeti svoju omiljenu muziku gdje god da idu. Počinje sezona ljetnih festivala te smo htjeli svima omogućiti da zajedno uživaju u muzici dok se druže u kampovima između svirki bendova. Uz ove čizme, njihove noge i mobiteli će ostati suhi i sigurni od blata na festivalskim kampovima", kaže Oleg Fomenko, predsjednik i suosnivač Bloom.fm.

Vezani članci