Tehnologija
2

Live stream predstavljanje novog Samsung Galaxy S6 Edge Plus modela

Iako se danima spekuliše kada će se pojaviti novi Galaxy model, Samsung je i ovoga puta pripremio nešto potpuno neočekivano – predstavljanje modela Samsung Galaxy S6 Edge Plus putem live streama.

Riječ je o novom modelu popularnog Galaxy S6 Edge pametnog telefona sa slavnim zakrivljenim ekranom, a m:tel vam u saradnji sa Samsungom pruža jedinstvenu priliku da uživo pratite predstavljanje najinovativnijeg pametnog telefona koji je do sada izašao iz Samsung radionice.

Galaxy S6 Edge Plus i njegove vrhunske performanse biće otkrivene javnosti u četvrtak, 13. avgusta, na specijalnom događaju koji će biti održan u Njujorku u 17 časova po našem vremenu. Vaše je samo da u navedeno vrijeme na svojim računarima i mobilnim uređajima u pretraživače ukucate adresu blog.mtel.ba i uživate u direktnom prenosu sa ovog spektakularnog događaja.

Uživajte u virtuelnom putovanju u Njujork, pogledajte kakve novitete je ovog puta pripremila kompanija Samsung i budite spremni, jer ubrzo nakon svjetskog premijernog predstavljanja, Samsung Galaxy S6 Edge Plus moći ćete rezervisati i u m:tel-u. Svi detalji u vezi sa rezervacijama biće objavljeni na zvaničnoj stranici mtel.ba, blogu i Facebook stranici m:tel-a.