Pratite nas na televizijama
0

Klix.ba aplikacija za Philips SmartTV

Klix.ba
Sadržaj portala Klix.ba od sada je moguće pratiti i na televizijama, dakle, bez upotrebe kompjutera.
Philips je u saradanji sa Klix.ba portalom razvio aplikaciju koja se može koristiti na svim televizorima ovog proizvođača koji posjeduju SmartTV karakteristike. Philips SmartTV se sastoji od niza tehnologija među kojima je i NetTV tehnologija, koja omogućava pristup Internet sadržajima bez upotrebe kompjutera, dakle samo uz pomoć TV-a i pripadajućeg daljinskog upravljača (udobnu fotelju koristite po potrebi).

Klix.ba je besplatna aplikacija koju može koristiti svaki vlasnik Philips SmartTV-a koji je spojen na Internet. Tako u svakom trenutku možete dobiti najnovije informacije iz zemlje i svijeta, sporta, biznisa, muzike, filma, tehnologije i ostalih informacija koje se mogu pronaći na portalu Klix.ba.

Pored mogućnosti korištenja aplikacija, među kojima je i Klix.ba aplikacija, SmartTV tehnologija na Philips uređajima omogućava pregled i drugih sadržaja, poput pristupa YouTube sadržajima ili pristupa Facebooku i Twitteru.

Philips za svoje SmartTV uređaje priprema još domaćih sadržaja pa će tako uskoro biti moguće koristiti aplikaciju napravljenu u saradnji sa jednim domaćim sportskim portalom i info.ba aplikaciju. Najavljena je i Catch Up TV aplikacija koja omogućava pregled propuštenih TV sadržaja (video, vijesti, prilozi...).