Tehnologija
75

iPad Air i iPad Mini sa retina zaslonom uskoro u AT Storeu

Autorizirana Apple trgovina AT Store će u narednim danima svojim kupcima omogućiti kupovinu iPada Air i iPada Mini sa retina zaslonom.

Pored novih iPada, AT Store će ponuditi i preko 150 novih artikala: originalne Apple futrole za iPhone 5s i 5c, iPad Air, iPad Mini i mnoštvo dodatne opreme.

"Ovim putem obavještavamo naše kupce, a posebno učenike i studente da u AT Storeu mogu koristiti odlične pogodnosti pri kupovini. Naime, učenici i studenti, nastavnici ili profesori tokom cijele godine mogu koristiti pogodnosti nižih cijena od 5 posto na sve proizvode. Prilikom kupovine je potrebno donijeti index ili neki drugi dokument i koristite priliku platiti odličan prozivod po nižoj cijeni. Apple je uvijek mislio na školstvo i educiranje, tako da ovim putem želi pružiti podršku mladim ljudima i prenijeti poruku da je znanje zaista moć", kažu iz AT Storea.

U toku je i organiziranje nagradne igra za kupce, koja će se realizirati putem programa radija “M”. Glavne nagrade su iPod i iPad, a više detalja će biti poznato uskoro.

AT Store priprema i portal za onlinu kupovinu, koja će kupcima širom BiH omogućiti lakšu kupovinu i dostavu na kućnu adresu. U 2014. godini AT Store će nastojati biti najbolje mjesto za prodaju, educiranje i zabavu.

Posjetite AT Store u Alta Shopping centru u Sarajevu. Detaljnije saznajte na www.atstore.ba.