{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Facebook najavio novine u segmentu sigurnosti korisnika

25.5.2014. u 16:10
9
26
Facebook najavio novine u segmentu sigurnosti korisnika
9
Facebook je odlučio povećati mjere privatnosti svojih sadašnjih i budućih korisnika.


Od sada će sadržaji koje novi korisnici postavljaju biti vidljivi samo njihovim prijateljima, osim ako izaberete drugačije. Do sada su opcije bile postavljene tako da vam postove mogu vijdeti svi, kao i fotografije naslovnice, osim ako je korisnik sam birao drugačije. Od sada će automatski na sve aktivnosti biti postavljena opcija "samo prijatelji", a korisnik će sam po želji mijenjati postavke privatnosti.

Ova promjena je urađena kako bi podsjetili korisnike kako "divlje" i nerazmišljajući postavljaju svoje postove, koriste aplikacije i slično, podsjetili su iz Facebooka.

"Mi smo vrlo odgovorni i privatnost korisnika shvatamo vrlo ozbiljno te želimo da ljudi imaju kontrolu nad onim što postavljaju. Vjerujemo da će ovo mnogo koristiti našim korisnicima, te će nam pomoći da ostvarimo svoje dugoročne ciljeve", rekao je osnivač Facebooka Mark Zuckerberg.

Ova opcija bit će vidljiva u vidu prozorčića s plavim dinosaurusom koji će vas pitati "Ko sve može vidjeti ovaj post?" i opcije "prijatelji" i "javno".

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: