Tehnologija
0

VIDEO / Australac zaprosio djevojku preko igre "Angry Birds"

Klix.ba
Ovisnik o videoigrama i veliki ljubitelj igre "Angry Birds", Ben Levi iz Sydneyja, napravio je poseban nivo u igri kako bi zaprosio svoju djevojku.

Levi (30) je, uz odobrenje proizvođača igre, Rovia, proveo nekoliko mjeseci stvarajući poseban nivo koji bi završio riječima "Udaj se za mene".

Njegova dugogodišnja djevojka Melissa Swift uvijek je mrzila igru, budući da je dominirala u njihovom odnosu, ali je promijenila mišljenje nakon igranja Levijeve verzije.

"Trebale su mu 'Angry Birds' da ga natjeraju da me konačno zaprosi... Volim ih. Ništa ga drugo na svijetu nije moglo motivisati, ali 'Angry Birds' jesu i zahvalna sam im", rekla je Swift za The Huffington Post.

Ispričala je i kako je Levi uvijek vezan za računar, a ne odvaja se od njega ni dok gledaju TV, leže u krevetu, pa čak ni dok večeraju.

Zbog toga nije bila iznenađena kada je na ručku, kojim su trebali proslaviti zajedničko useljenje, Levi izvukao tablet i zamolio je da igra videoigru.

Možda zbog vina ili pogodne atmosfere, Swift je pristala. Igra je izgledala potpuno normalno, ali na trećem nivou su iskočile riječi "Udaj se za mene". Pristala je, a vjenčanje bi se trebalo održati naredne godine. Levi se čak šali da razmišlja o vjenčanju sa temom "Angry Birds".