Tehnologija
0

Acer Aspire ES1-512: Poboljšani alati za svakodnevnu upotrebu

Iako mogu služiti za obavljanje osnovnih zadataka, prijenosni računari iz serije Acer Aspire E izlaze iz okvira alata za svakodnevnu upotrebu. Laptopi iz serije E inteligentniji su, brži i jednostavniji za korištenje od većine laptopa početnog nivoa. Serija E korisnicima pruža slobodu da budu produktivniji i kreativniji te da uživaju u videozapisima, fotografijama i muzici.

Vrhunska prenosivost

Ovaj tanki laptop lagan za držanje idealan je pratioc za korištenje na bilo kojem mjestu i za rad u bilo koje vrijeme. Uz bateriju koja traje do 7 sati možete ostati povezani čitav dan. A usluga AcerCloud™ znači da ste automatski sinhronizirani sa svime što vam je potrebno. Serija E omogućava vam da postižete više i stižete dalje.

Optimizirana produktivnost

Napokon, laptopi koji mogu držati korak s vama. Precizna dodirna ploha i tastatura sa razmaknutim tipkama posebno su dizajnirane za veću preciznost i brzinu.

Senzacionalna zabava

Bez obzira igrate li igru, snimate pjesmu ili prenosite film strujanjem, LED zaslon visoke rezolucije i grafičke značajke unaprjeđuju svako multimedijsko iskustvo.

Certifikat za Skype

Aspire E udovoljava visokim standardima zvuka i slike koji su potrebni za stjecanje certifikata za Skype. Zahvaljujući optimiziranom hardveru jasno ćete čuti svaku riječ bez zastoja i kašnjenja u govoru, bez jeke i uz minimalni pozadinski šum.

Acer TrueHarmony

Svojom jedinstvenom kombinacijom inovativnog dizajna hardvera i softvera Acer TrueHarmony donosi nevjerovatan zvuk koji vam omogućava zabavu na višoj razini. Ovaj se sistem odlikuje jedinstvenim dizajnom zvučnika s poboljšanom fleksibilnosti koji maksimalno smanjuje izobličenje zvuka, pruža širok raspon basa i pojačava zvuk tako da ispuni cijelu prostoriju. Zahvaljujući tome gledanje filma nalikuje projekciji u kinu, muzika vas maksimalno prožima, a igre vas još više uvlače u središte akcije.

Acer Aspire ES1-512 je dostupan na našem tržištu i možete ga pronaći u BH Telecomu. Za više informacija o cijenama i specifikacijama posjetite http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M5f10db96e60.html