Zanimljivosti
0

Žena otkinula testis bivšem momku

Sarajevo-x.com
Liverpool
Liverpool
Amanda Monti (24) koja je svom bivšem momku golim rukama istrgla testis nalazi se u zatvoru u Liverpoolu gdje će odslužiti dvije godine i šest mjeseci zatvorske kazne.

Amanda je dobila jak napad bijesa kada je njen bivši momak Geoffrey Jones (37) odbio dati novac za zajedničku kućnu zabavu koju su pravili. Cijeli slučaj je naravno završio na sudu u Liverpoolu.

Kada je Amanda otkinula lijevi testis svome bivšem momku, prvo ga ja htjela progutati, ali ga je onda pljunula. Jedan od prisutnih prijatelja ovog neobičnog para, podigao je Geoffreyev testis i dao mu ga riječima: "Ovo je tvoje".

Amanda je priznala ovo gnusno djelo i dobila samo dvije godine i šest mjeseci zatvora. Kada je izricao kaznu, sudija Charles James kazao je da se radi o ozbiljnoj povredi i potvrdio da Amanda nije djelovala u samoodbrani.

U izjavi koju je povrijeđeni Jones dao na sudu kazao je kako ga je Amanda povukla za genitalije te da je on osjetio užasnu bol. Doktori nisu bili u stanju popraviti načinjenu štetu.

Amanda je sudu uputila i pismo izvinjenja u kojem, između ostalog stoji da joj nikada nije bila namjera da povrijedi svog bivšeg momka te da inače uopće nije nasilna osoba.

"Sama sebi pokušavam objasniti šta se zapravo desilo, ali ne mogu se sjetiti šta sam tada osjećala. Samo znam da će me ovaj događaj pratiti do kraja života", stoji dalje u Amandinom pismu.