"Seks je sada fantastičan"
0

Vratio se bivšoj nakon što je postala najdeblja žena na svijetu

Sarajevo-x.com
Pauline Potter, žena koja je među najdebljim na svijetu, nakon razvoda se toliko udebljala da je dostigla težinu od 320 kilograma. Međutim, njen bivši suprug Alex kaže da mu je sada neodoljiva.

Kada je Pauline ušla u Guinnessovu knjigu rekorda, njen bivši suprug se vratio u njihovu zajedničku kuću u Sacramentu u Kaliforniji.

"Većina žena misli da će, ako izgube na kilaži, njihov bivši ponovo obratiti pažnju na njih, ali kod mene je bilo upravo suprotno. To što sam postala najdeblja žena na svijetu je njega ponovo privuklo i sada radimo na ponovnoj izgradnji našeg odnosa i veze", rekla je Pauline za The Sun.

Četrdesetsedmogodišnja Pauline danas je toliko debela da se ne može samostalno kretati, ali je u krevetu "bomba", tvrdi njen bivši suprug.

"Ona ne može sama hodati, ne može se sama obući ili otići do toaleta, ali ja očajnički želim ponovo biti njen skrbnik i ljubavnik. Nedostaje nam naš seksualni život. Prvi put kada sam joj se vratio imali smo seks sedam puta u roku od 24 sata. Čak i ako samo jedna njena noga teži koliko cijelo moje tijelo i dalje smo u stanju imati seks tako da oboje uživamo. S druge strane veoma je opasno za nas dvoje da imamo seks, jer u svakom momentu krevet može pući, neko od nas dvoje bi moglo biti ozbiljno povrijeđeno ili čak mrtvo", ispričao je bivši suprug najdeblje žene na svijetu.

Ona kaže da uprkos tome što on mora uraditi sav "posao" u krevetu to nije prepreka njihovom ljubavnom životu, a pomaže, kaže Pauline, što od svoje 12. godine vježba pa je još vitalna".