Zanimljivosti
0

Vodič za Tajlanđanke: Kako pronaći dobrog stranca za muža

Sarajevo-x.com
Knjiga pod nazivom "Foreign boyfriend, foreign husband" koju je napisala jedna Tajlanđanka udata za stranca, savjetuje ženama kako se upoznati i udati za stranca. Savjeti se odnose i na način ljubljenja, poze u seksu, život u stranoj državi i odgajanje djece te kako kako prihvatiti činjenicu da je stranac-muž debeo i ćelav.

"Možda je on star, debeo, ćelav i generalno daleko od savršenog lijepog i zgodnog muškarca, ali shvatite da vam on može donijeti sreću i blagostanje", stoji u priručniku za Tajlanđanke.

"Foreign boyfriend, foreign husband" u poglavljima opisuje kako doživjeti "Pepeljuga priču", odnosno kako se udati za bogatog stranca koji će poslužiti poput pasoša za bolji život, prenosi Reuters.

Jedno od prvih poglavlja opisuje kako se upoznati sa strancem, kako se ponašati na izlascima i koju seksi odjeću odabrati.

Dalje se u knjizi navodi kako, u slučaju da vam stranac postane dečko, morate uvijek izgledati dobro, imati s njim seksualne odnose kad god to zatraži, ne biti ljubomorna na druge žene ili previše zahtjevna te raditi sve kućanske poslove.

Tajlanđani su prema ženama često nasilni i iako znaju biti romantični, često to rade kako bi zaveli vašu sestru ili prijateljicu, stoji u knjizi.

Stranci-muževi su ponekad stariji čak i više od deset godina, ali to nije loša stvar. Stariji muškarac je mudriji, bogatiji i manje su vjerovatnoće da će vas prevariti.