Yabba-Dabba-Do!
0

Vjenčanje inspirisano crtićem Flinstones

Sarajevo-x.com
Većina djevojaka sanja o tome kako će se udati u prelijepoj bijeloj vjenčanici, no to nije bio san Gayle Watson. Ona i njen zaručnik, veliki zaljubljenici u crtić Flinstones, odlučili su napraviti tematsko vjenčanje te se obući poput Willme i Freda iz popularnog crtića.

Na neobičnom vjenčanju nisu samo mladenci bili obučeni poput likova iz animiranog filma Flinstones nego i kumovi koji su bili obućeni kao Barney i Betty, te djevojčica i dječak koji su podsjećali na Bam Bam i Pebbles. A, pristojno su se obukli i svatovi.

Ceremonija vjenčanja je održana u Devonu u Velikoj Britaniji, a mladenci su imali čak i automobil identičan onome iz slavnog crtića.

"To je bio fantastičan dan i svi su uživali. Samo za tu priliku načinili smo automobil iz crtića Flinstones kao i šest metara visokog dinosaurusa. Vjenčali smo se na pozornici teatrea Landmark koja je izgledala poput pećine tako da je scena izgledala baš poput one iz crtića“, kazao je mladoženja Ed Robinson.

Nakon neobične svečanosti gosti su nastavili sa slavljem u jednom obližnjem hotelu koji je također samo za tu priliku bio pretvoren u špilju.

Mladenci su bili prezadovoljni s obzirom da je njihov plan uspio, a i gosti su zaista uživali.