Zanimljivosti
0

FOTO / Vjenčali se Super-žena i Batman

Sarajevo-x.com
Većina parova se, vjerovatno, osjećaju poput superjunaka na svom vjenčanju, ali jedan je par iz britanskog Devona otišao korak dalje i odjenuo se poput njih. Sharon i Neil Vaughan odlučili su se uzeti u kostimima Super-žene i Batmana, jer vole nositi "fancy odjeću", piše "Daily Mail".
Gospođa Vaughan (40) nosila je crveni korzet, plavi šorts i crvene čizme, dok su gosti bili u kostimima Supermana, Iron Mana, Nevjerovatnog Hulka... Mladoženja i njegov kum su imali prikačen cvijet na svojim kostimima.

"Mi nismo naročito tradicionalni i željeli smo se zabaviti jedan dan sa našim prijateljima, pa sam predložio tematsko vjenčanje. Uvijek sam želio biti Batman, još otkad sam bio mali dječak, a Sharon je rekla kako je oduvijek željela biti Super-žena", rekao je Neil Vaughan.

Njegov je kostim koštao 216 eura, a Sharonin 120.

Gospođa Vaughan, inače administrativna radnica, rekla je kako su ona i njen suprug još uštedjeli nekoliko hiljada eura, priredivši umjesto tradicionalne pomalo ćaknutu svečanost.

"Naše vjenčanje je apsolutno nevjerovatno, a koštalo nas je manje nego što neki parovi daju za vjenčanicu", rekla je ona.

Dodala je kako jedno drugom nisu vidjeli kostime prije vjenčanja, te da je bila iznenađena kad je ugledala svog supruga jer je izgledao kao pravi Batman.

Par, koji ima petero djece iz prethodnih veza, medeni mjesec će provesti u Australiji.