Oglas na Market.ba
0

'Večernje druženje' sa parom ili samcem 50 KM

Sarajevo-x.com
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Oglase u kojima mladi parovi traže druge parove za druženje i zabavu u našoj zemlji nećete naći tako često, a i oni rijetki na koje naiđemo u novinama uglavnom su šturi i neupečatljivi. Ipak, čini se da je i sramežljivosti i ograničavanju na magazine i web stranice sa sličnim sadržajem došao kraj.

U petak se na vodećem internet oglasniku u BiH Market.ba pojavio nesvakidašnji oglas u kojem stoji da djevojka i momak traže "zainteresirane parove i samce za druženje i razgovore, a ostalo će da se desi..."

Iako nisu ostavili imena, smjeli partneri objavili su i svoje brojeve telefona, te naveli da je cijena "večernjeg druženja" 50 KM, a da su "ostale usluge po dogovoru". Nije precizirano na šta se misli, već su autori oglasa to prepustili mašti zainteresovanih "klijenata" koji im se mogu javiti i e-mailom.

Kako je uz oglas objavljena i fotografija, a dosad se niko nije javio sa zahtjevom da se bilo šta od objavljenog obriše, imamo razloga da vjerujemo da ovaj mladi par zaista misli ozbiljno. Pa ko voli, nek izvoli.