Neobična priča rekorderke
1

Upoznajte ženu sa najvećim grudima

Sarajevo-x.com
Prije nego što sjedne za volan, mora isključiti sirenu. Kada silazi niz stepenice, treba joj pomoć druge osobe. Ne može spavati na leđima niti se može smjestiti u avionsko sjedište normalne veličine. Ona je Norma Stitz, žena sa najvećim grudima na svijetu, a ime vlasnice ove laskave titule zapisano je i u Guinnessovoj Knjizi rekorda.

Iako obim njenih grudi iznosi čak 170 centimetara, Amerikanka ponosno kaže da se nikada neće se podvrgnuti operaciji smanjivanja. No, nije uvijek bila tako samouvjerena.

Norma, pravog imena Annie Hawkins Turner, priznala je da se nekada toliko stidjela svojih grudi da nije željela izaći iz kuće. U početku, bilo ju je strah voditi ljubav. Grudnjak je počela nositi kada je imala devet godina i kao tinejdžerka nije mogla izaći vani, a da je ne prate začuđeni pogledi ljudi na ulici.

"Kad sam bila u osnovnoj školi, imala sam strašnih problema. Imali smo stolice koje su bile spojene sa klupom i nisam mogla stati unutra. Kasnije, kad sam krenula u srednju školu, nisu mi dopustili da idem na nastavu tjelesnog odgoja", ispričala je za britanski list Mirror.

Srećom, imala je dobre prijatelje u školi koji nisu dopustili da je neko maltretira ili ismijava. No, tada nikako nije uspjevala da privuče pripadnike suprotnog spola.

"Dječaci su me izbjegavali jer nisu željeli da ih neko vidi sa mnom. Tada sam se užasno stidjela svoga tijela", prisjetila se Norma.

Prvog dečka je imala na koledžu, a u četiri godnije koliko su se zabavljali, nikada nisu spavali. Norma nije htjela skinuti odjeću pred njim, no i to se ubrzo promijenilo.

"Kasnije sam upoznala drugog dečka i uz njega sam shvatila da nema razloga da mi bude neprijatno. Ugasila sam svjetlo u sobi, podvukla se pod plahte i skinula odjeću. On je došao do kreveta i izvukao me iz njega. Odveo me do ogledala i rekao mi da sam lijepa baš onakva kakva jesam", ispričala je.

"Kraljica grudi" ima dvoje djece. Svoga muža Allena upoznala je slučajno na autobuskoj stanici i zaljubila se na prvi pogled.

"Uz Allena sam se osjećala najseksipilnijom ženom na svijetu. On je volio moje grudi i učinio da ih i ja vidim u drugačijem svjetlu. Svaki dan bi mi govorio da sam prelijepa", izjavila je.

Njihovo dvoje djece, kaže, nikada nije dojila iz prostog razloga što nije mogla "dohvatiti" do bradavica. Muž joj je umro prije pet godina, a sada ima novog dečka.

Zahvaljujući velikim grudima, zaradila je velike pare od snimanja filmova za odrasle.

"Vlasnica sam kompanije koja snima filmove za odrasle i tako zarađujem novac za svoju djecu. Oni se jako ponosni, iako im je nekada neugodno kada me vide na internetu i na TV-u", kaže Norma.

Vezani članci