Rekorderka
0

VIDEO / Upoznajte ženu koja je imala 52 plastične operacije

Sarajevo-x.com
Cindy Jackson je rekorderka po broju plastičnih operacija. Pedesetpetogodišnjakinja iz Ohia imala je 52 estetske operacije i do sada je potrošila više od 100.000 dolara na uljepšavanje.

Tokom svog života Jackson je imala 14 estetskih hirurških zahvata koje je morala raditi pod anestezijom, a ostali su, kako tvrdi, bili samo usput. Ubrizgavala je botox, podvrgla se estetskoj stomatologiji i laserskim tretmanima, peglala je bore na licu, zatezala kožu i izbjeljivala je kiselinom.

Sve to je činila "da izgleda bolje i prirodnije".

"Operacije nikada nisu bile moja ambicija, samo sam imala dosta toga popraviti na sebi. Željela sam samo da izgledam bolje. Najbolji rezultat operacija je kada izgledate prirodno. Nisam željela da neko stane, pokaže na mene i kaže 'ta žena je imala mnogo operacija'. Sve što želim jeste da izgledam prirodno", kazala je Jackson za ABC.

Još u školi Amerikanka je bila nesigurna u sebe i smatrala se ružnom. Odlučila je vršiti korekcije na svom tijelu sve dok ne bude u potpunosti zadovoljna. Pet puta je zatezala kožu lica i nekoliko puta išla na liposukciju.

"Učinila sam sve da izgledam mlađe i bolje, ali ruke su me izdavale i morala sam primati injekcije kako bih stimulirala proizvodnju kolagena", priznala je Amerikanka koja duži niz godina živi u velikoj Britaniji.

Istakla je kako podržava Heidi Montag, koja je isto tako imala nekoliko operacija, i to u jednom danu.

"Ona je učinila isto što i ja. Podržavam je", rekla je Jackson.

Petesetpetogodišnjakinja je naglasila da je sada zadovoljna svojim izgledom i da nikada nije požalila što je nebrojeno puta otišla pod nož. Također, nije joj žao ni silnog novca koji je potrošila.

"Sretna sam s rezultatima", dodala je.