Zanimljivosti
0

Tajna mladolikog izgleda Demi Moore krije se u pijavicama

Sarajevo-x.com
Zvijezda filma "Flawless" Demi Moore (45) je, tokom gostovanja u popularnom američkom TV showu "Late Show With David Letterman", otkrila kako je nedavno boravila u Australija zbog tretmana čišćenja koji je podrazumijevao korištenje pijavica.

Tokom gostovanja u TV showu "Late Show With David Letterman", u ponedjeljak navečer, bivša supruga hollywoodskog glumca Brucea Willisa je priznala kako se, tokom boravka u Australiji, podvrgla neobičnom kozmetičkom tretmanu u kojem su glavnu ulogu imale pijavice. Naime, "visoko trenirane medicinske pijavice" su najprije smještene u pupak hollywoodske zvijezde.

"Osjećate kako vam sišu krv i samo ih što prije želite skloniti sa sebe, ali kasnije se opustite i promatrate kako pijavice nabubre", izjavila je Demi Moore, a prenio Yahoo!.

"Pijavice posjeduju enzim koji se, kada vam sišu krv, otpušta u vašu krv. Obično puno krvarite, ali poslije je vaše zdravlje znatno poboljšano. Na ovaj način se vaša krv oslobađa od raznih toksina", dodala je supruga mladog glumca Ashtona Kutchera.

Demi Moore svakako planira ponoviti ovaj neobičan tretman, jer je "dobila samo četiri pijavice i osjeća se pomalo prevarenom".

"Jesi li sigurna da ovo nije samo menopauza?", šaljivo je prokomentarisao Letterman.