Novi svjetski rekord
0

Tajlanđanka držala škorpiona u ustima

Sarajevo-x.com
Čak i ljubiteljima bizarnog ovo bi moglo biti previše. Tajlandska "kraljica škorpiona" Kanchana Kaetkaew ne samo da je stavila otrovnog škorpiona u svoja usta, nego ga je tamo držala preko dvije minute, postavivši time novi svjetski rekord.

Ova 39-godišnjakinja će zasigurno zadržati titulu jer su male šanse da se pojavi iko ko bi joj u skorije vrijeme poželio parirati.

Kaetkaew je rekord postavila u Pattayi, gradu u Tajlandu poznatom po burnom noćnom životu i kabaretskim nastupima. Svesrdnu pomoć pružio joj je suprug poznat kao "kralj stonoga". Škorpiona je u ustima zadržala ukupno 2 minute i 1,8 sekundi prije nego ga je ispljunula, saznaje Daily Mail.

Priča o vjenčanju ovog nadasve neobičnog para također je frapantna. Naime, na Valentinovo 2006. na ceremoniji vjenčanja, suprug je Tajlanđanki u usta postavio stonogu, a ona je nosila bijelu haljinu prekrivenu škorpionima.

U Pattayi je ovaj put nosila sličnu odjeću, ali i najavila da se neće zaustaviti na ovome. Uskoro planira da se na 33 dana zatvori u prostoriju sa 5.000 škorpiona. Prethodni rekord koji je iznosio 32 dana sama je postavila.