Rusija
0

Stjuardesa dobila otkaz jer je putnicima pokazala srednji prst

Klix.ba
Ruska aviokompanija Aeroloft je otpustila stjuardesu Tatianu Kozlenko nakon što se na Twitteru pojavila fotografija na kojoj se može vidjeti da pokazuje srednji prst putnicima u avionu.

Kozlenko je fotografiju prvobitno objavila na Vkontakte, jednoj od najpopularnijih ruskih društvenih mreža. Međutim, fotografija je uskoro završila i na Twitteru, gdje su je podijelile hiljade ljudi.

Šefovi su ubrzo saznali za fotografiju i otpustili stjuardesu.

"Objavljivanje ovakve fotografije samo pokazuje Tatianin stav prema putnicima i njenim obavezama. Priznala je svoju grešku kada je razgovarala sa menadžerima", rečeno je iz Aerolofta.

Mađutim, Kozlenko tvrdi da ruka koja se vidi na slici nije njena te da avion u kojem je fotografija napravljena nije jedan od aviona u kojima ona leti. Priznala je da se označila u fotografiji, ali tvrdi da ona nije pokazivala srednji prst putnicima, prenosi Daily Mail.

"Smatram da nisam kriva. Fotografija je postavljena na moj profil, ja sam se samo označila na njoj. Ruka nije moja, avion čak ne pripada kompaniji u kojoj ja radim! Ne razumijem zbog čega su mi uništili život", napisala je Kozlenko na svom Vkontakte profilu.