Zanimljivosti
21

Sinu za rođendan iznajmio kinodvoranu da igra omiljene videoigre

Klix.ba
Trinaestogodišnji Jonah iz Jacksonvillea na Floridi može se pohvaliti da ima tatu godine. Naime, otac mu je ispunio veliku želju i za 13. rođendan unajmio kinodvoranu samo za njega kako bi mogao igrati omiljene videoigre i uživati u neograničenim količinama pizze, kokica i sokova.

Otac Travis ispunio je san svog sina i za 300 dolara unajmio dvoranu na pet sati. Time je Jonahu priuštio zasigurno jedan od onih rođendana kojih će se uvijek sjećati.

Dječak nije skidao osmijeh sa lica dok je na konzoli i na velikom platnu igrao svoje omiljene igre - Call of Duty: Black Ops II, Fallout 3, Minecraft, Terraria, Halo, dok je, naprimjer, igricu Dead Space 2 igrao samo nekoliko minuta s obzirom da je prestrašno izgledala na kinoplatnu.

Iako zvuči da se radi o razmaženom djetetu, Johnas sa svojih 13 godina je društveno aktivan. S obzirom da i sam boluje od dijabetesa tipa jedan on pomaže vršnjacima koji boluju od te bolesti.

Upravo zbog toga njegov otac odlučio je da mu na jedan dan ispuni san i dozvoli da uživa u svemu onome što voli, objavio je Inquisitr.