''Masturbate-a-thon''
0

VIDEO / Šampion masturbiranja drži rekord od skoro deset sati

Sarajevo-x.com
Dvostruki svjetski prvak u masturbiranju, Masanobo Sato dan počinje dvosatnim masturbiranjem, dok njegova djevojka sjedi za šivaćom mašinom i mjeri mu vrijeme. Sato se posljednji put javno zadovoljavao na prvenstvu u najdužem masturbiranju u San Franciscu ''Masturbate-a-thon'', gdje je postavio rekord od devet sati i 58 minuta neprestanog masturbiranja.

"On se trudi, to je njegov hobi, a ja imam svoje hobije. On je postavio rekord od devet i po sati, a onda je oborio sopstveni rekord i masturbirao skoro deset sati, što je odličan rezultat", objašnjava Satoova djevojka, prenosi Huffington Post.

Sato tvrdi da sposobnost za masturbiranje i to na tako duge staze mora da se trenira i on je objasnio svoj trening i rutinu.

"Plivam dva puta sedmično i uglavnom formiram mišiće. To mi je puno pomoglo na prvenstvu", objašnjava Sato.

''Masturbate-a-thon'' je događaj koji se organizuje svake godine i sponzoriše ga Centar za kulturu i seks u San Franciscu gdje se turnir održava u masturbatorijima, posebnim odajama dizajniranim za to.

Ukoliko muškarac želi da se takmiči, on mora ostati uzbuđen najduže što može bez ejakulacije, objašnjava San Fracisco Weekly. Međutim, događaj privlači više muške publike nego ženske, što utječe na stanje takmičara.