Website za najhrabrije
0

Pronađite srodnu dušu iza zatvorskih rešetaka

Sarajevo-x.com
U moru internet stranica za spajanje parova može se pronaći za svakog ponešto, no američki website ConjugalHarmony.com nudi nešto potpuno novo i neobično.

Naime, putem kontroverzne stranice ConjugalHarmony, muškarci i žene (a i parovi) mogu pronaći svoju srodnu dušu iza zatvorskih rešetaka.

'Umorni od stalnih prevara? Umorni od stalnog spuštanja zahodske daske? Želite vikend provesti u fotelji gledajući fudbal? Više se ne morate brinuti oko takvih stvari jer mi vam nudimo upoznavanje, vezu ili čak brak s djevojakama iza rešetaka. Napokon ćete imati ženu kakvu ste oduvijek željeli ili bolje reći gdje ste je uvijek željeli', stoji u reklami za ovaj website.

Na ConjugalHarmony možete pronaći partnerke (ili partnere) različitih dobi, rasa, te naravno kriminalnih djela. Putem pretraživača, pojedinci i parovi mogu pronaći idealnog partnera/icu jer na njihovim profilima mogu pročitati želje i prohtjeve usamljenih zatvorenika/ica.

Na websiteu ConjugalHarmony možete pregledati profile više od 4000 zatvorenika,a dopušteni su i pozivi telefonom da bi ste se mogli bolje upoznati s potencijalnim partnerima.

Prva bračna posjeta dozvoljena je sedam dana nakon sklapanja braka, a vjenčanje se obavlja u krugu zatvora, stoji na stranici.