Dvije mladenke na slavlju
0

Promijenio spol pa obnovio bračne zavjete sa suprugom

Sarajevo-x.com
Barry i Anne Watson
Barry i Anne Watson
Britanci, Barry i Anne Watson iz Halifaxa, West Yorkshire, vjenčali su se prije devet godina. Nakon što je Barry promijenio spol i postao Jayne odlučili su obnoviti zavjete, Anne je prihvatila da je njen muž poželio biti žena i odlučili su ponovo prirediti slavlje na kojem su ovaj put bile dvije mladenke.

Bivši vozač autobusa Barry rekao je ženi da želi promijeniti spol, na šta je Anna burno reagovala, a kasnije prihvatila, jer je to bilo bolje od sumnje da je muž vara sa drugom ženom, koja ju je patila posljednjih godina njihovog braka.

"Anne me prihvatila zbog toga što sam priznao šta sam ja zapravo i voli me kao ženu. Obnavljanje zavjeta je savršen način da proslavimo novi život", rekao je Barry koji je sada Jayne, prenosi Daily Mail.

Anne priznaje da je malo šokirana, ali je prihvatila svoju novu suprugu.

"Naše drugo vjenčanje je bilo posebnije od prvog, jer se Jayne napokon osjeća dobro u svojoj koži. Sada otkrivam njenu novu stranu, pričamo o ženskim stvarima, kosi, garderobi i šminki", rekla je Anne.

"Reći ženi koju volite da želite biti žena nije lako. Ali, ja sam joj priznao i ona je to prihvatila jer me voli", rekla je Jayne.

Nakon što je Berry počeo proceduru promjene spola, Anne mu je bila najveća podrška. Dan prije obnavljanja zavjeta, dobro su vodile računa da ne obuku istu garderobu i obje su imale bukete.