Posvađali se zbog Facebooka
0

Policajac premlatio djevojku jer ga je udarila 'Justinom Bieberom'

Sarajevo-x.com
Lutka u liku Justina Biebera
Lutka u liku Justina Biebera
Michael Nuanes, 37-godišnji policijski službenik iz Denvera, je uhapšen 27. januara zbog navodnog premlaćivanja svoje djevojke nakon što je svađa između njih dvoje izmakla kontroli.

Cijela stvar je postala pomalo komična, jer policajac tvrdi da ga je djevojka napala lutkom u liku tinejdžerske zvijezde Justina Biebera i povrijedila mu nogu.

Sudeći prema izvještaju policije, policajac je izjavio da je djevojka bacila barbie lutku na njega i pogodila ga, što je ostavilo modrice na njegovim sopalima. Policajac je dodao i da ga to strašno boljelo. Nuanes je naglasilo da se radilo o lutki u liku Justina Biebera te da ga je djevojka ugrizla za prst, što je također boljelo.

S druge strane, djevojka je optužila momka da ju je nakon toga udario u rebra te da ju je vukao za kosu, kao i da je provalio vrata od kupaonice gdje se sakrila i nastavio je tući.

Djevojka je kasnije u izjavi rekla da je cijela svađa počela nakon što se policajac razbjesnio, jer njegova djevojka nije na Facebooku promijenila status i napisala da su u vezi.

Nuanes je na kraju morao platiti kaznu od 1.500 dolara, dok je žena prošla bez optužnice, piše Associated Press.