U parku, na cesti, drvetu...
0

FOTO / Pogledajte fotografije prelijepih Snješka Bijelića širom svijeta

Sarajevo-x.com
Na fotografijama Snješka možete vidjeti u društvu kako pije, na cesti dok auta idu prema njemu, u parku dok leži na klupi, u telefonskoj govornici...

Ponekad je dovoljno malo kreativnosti kako bi od snijega napravili prelijepog Snješka Bijelića. Donosimo vam nekoliko nevjerovatnih fotografija koje vam mogu poslužiti kao osnova za vašeg Snješka. Ukoliko ste već napravili jednog ispred vaše kuće, zgrade ili škole, pošaljite nam fotografiju i možete osvojiti nevjerovatne nagrade.

Naime, portal Sarajevo-x.com i ove godine nagrađuje tvorca najljepšeg i najboljeg Snješka Bijelića. Za svoj trud i maštu bit će nagrađen zimskom čarolijom u hotelu Pahuljica na Vlašiću. Za dobitnika prve nagrade osiguran je dvodnevni boravak za dvije osobe, topli napitak uz slasne palačinke pored otvorenog kamina za dobrodošlicu.

I to nije sve, sretni dobitnici osvojit će romantičnu vožnju saonicama sa konjskom zapregom za dvije osobe, neograničenu upotrebu bazena i hidrojet masažera te neograničenu upotrebu fitnessa.

Za potpuni ugođaj i opuštanje tu su i dvije gratis masaže i sauna u sklopu koje je uključeno voće i mirisni vlašićki čaj.

Viceprvak takmičenja osvojit će kupon u vrijednosti od 200 KM koji će moći iskoristiti u prodavnicama Lindex, Tiffani i Ulla Popken.

Treća nagrada je kupon u vrijednosti od 100 KM koji se također može iskoristiti u ovim prodavnicama.

Podsjećamo naše čitatelje da fotografije svog Snješka Bijelića mogu slati do 10. januara na e-mail adresu [email protected].