Zanimljivosti
0

Plavuša bez odjeće ušla u prodavnicu

Sarajevo-x.com
Nepoznata visoka plavuša bez odjeće koja je na sebi imala samo narukvicu i cipele s visokom petom, izašla je iz crvenog Ferarija i ušla u prodavnicu na benzinskoj pumpi u malom njemačkom gradu Doemitz.

Crveni Ferrari iz kojeg je izašla potpuno gola plavuša, zaustavio se ispred prodavnice u sklopu benzinske pumpe u malom njemačkom mjestu Doemitz.

Žena sa samo zlatnim cipelama i narukvicom na ruci, ušla je u prodavnicu, kupila cigarete i izašla kao da se ništa neobično nije dogodilo, prenosi Reuters.

Prodavačica iz prodavnice, Ines Swoboda, je izjavila kako nikome nije smetala ova "gola" pojava i da je žena dolazila ranije.

"Nisam bila iznenađena jer je ova žena već dolazila u prdavnicu - gola. Veoma je fina. Nikome od muštrija nije smetalo što je bila bez odjeće. Niko se nije žalio."

Jedan od muškaraca koji se tu nalazio bio je veoma hitar pa je uslikao plavušu bez odjeće, a te su slike ubrzo osvanule na mnogim stranicama dnevnih novina.

Ipak, koliko god to muškoj populaciji iz prodavnice bilo zanimljivo ili čudesno iskustvo, mlada (gola) dama bi mogla ići na sud zbog narušavanja javnog reda i mira - ako se utvrdi njen identitet.

Nakon kupovine, plavuša se nonšalantno vratila do auta, sjela u njega i odvezla se dalje.